Er is zoveel informatie te vinden over de AVG, maar hoe weet je nu wat écht belangrijk is voor jouw praktijk in coaching of therapie?

Herken je dit?

De AVG, voor jouw gevoel moet je er wel wat mee. Maar die klus staat al zo lang op je to-do lijstje en je komt er maar niet aan toe om je in het onderwerp verdiepen.

Tijd is kostbaar en die kostbare tijd besteed jij liever aan jouw passie: jouw klanten coachen!

En wat zie ik dan vaak gebeuren bij coaches en therapeuten?

Die weten gewoonweg niet waar ze moeten beginnen en laten het daarom maar links liggen. Bovendien verwerk je ongemerkt méér persoonsgegevens dan je zou denken.

“Mij zal toch niets overkomen”
“Ik heb maar 10 klanten, dus die AVG geldt niet voor mij”
“Zolang je je gezond verstand gebruikt, is er niets aan de hand”
“Van de AVG mag ik echt helemaal niets meer en kan ik mijn praktijk wel sluiten”.

Deze misverstanden zie/hoor ik vaak voorbij komen.

Ik kan je vertellen dat wanneer jij met klantgegevens werkt, de AVG sowieso op jouw bedrijf van toepassing is. Hoe dat kan, ontdek je tijdens deze training.

Privacy wordt steeds belangrijker in de samenleving en een gebrek aan kennis van de AVG kan gewoon niet meer. Uit diverse onderzoeken is namelijk gebleken dat potentiële klanten eerder een product of dienst afnemen als ze zien dat de ondernemer zijn/haar privacy serieus neemt.

 

Zorg dat je nu de nodige kennis opdoet!

Speciaal voor jou heb ik de ultieme basistraining AVG ontwikkeld.

Tijdens deze training ontdek je welke verplichtingen de AVG allemaal met zich mee brengt, wat persoonsgegevens eigenlijk zijn en of jij als coach of therapeut nu persoonsgegevens verwerkt of niet. De basiskennis die iedere ondernemer in jouw vak zou moeten hebben over deze wet.

De investering hiervoor is € 79,- (incl. BTW)

Maar dat is nog niet alles!

Want deze training bevat iets waardevols wat andere AVG basistrainingen missen!

Sinds de invoering van de AVG volg ik de ontwikkelingen op de voet. En die ontwikkelingen gaan razendsnel. Met al mijn kennis en ervaring heb ik inmiddels een lijst kunnen vormen van AVG-acties waar jij als eerste mee aan de slag zou moeten.

In deze training leg ik uit welke acties dat zijn en waarom die belangrijk zijn om als eerste op te pakken. Dat wil jij toch ook weten?

 

Ben je niet bekend met wetten en regels?

Geen enkel probleem!
Alles is heel praktisch uitgelegd, zonder juridisch geneuzel. Dus geen wetteksten of lastige juridische woorden. Maar gewoon helder taalgebruik!

Wacht dus niet langer en schrijf je gelijk in. De investering is slechts € 79,- (incl. BTW).

 

Wat anderen zeggen over trainingen en webinars door EZPC:

 

Goed! Een prettige stem, praat rustig en duidelijk. Sheets waren ook goed opgebouwd. Ik wist nog amper iets van het onderwerp af en heb nu het gevoel dat mijn basiskennis op orde is.

Trouwambtenaar Anneloes

Hele fijne uitleg. Duidelijk en overzichtelijk. Ben er heel blij mee geweest. Simpele uitleg, geen moeilijke taal. Inspirerend.

Carin

Zinteling

Fris, vernieuwd in vergelijking met andere webinars, waarbij het veel te langdradig wordt en te veel over verkoop gaat ipv informatieverstrekking.
Ik zou zo weer een webinair van je willen volgen, dus dat is een goed teken

Natasja