Het is “handig”

Het woord dat ik vaak, eigenlijk altijd, hoor in een gesprek over het bewaren of inzien van persoonsgegevens: handig. Het mag dan misschien niet, maar het is zo handig! Ik hoorde het zelfs zo vaak dat ik het gevoel kreeg dat er door de kracht van herhaling een AVG-slogan geboren was, namelijk “handig is geen reden”.

Het mag dan misschien niet, maar het is zo handig!

En zo ging het data-hoarden in het verleden. Zoveel mogelijk data willen verzamelen en bewaren omdat het zo handig is om te hebben en te kunnen gebruiken wanneer dat ooit nodig zou zijn. Maar ook omdat we onze gegevens zo makkelijk weggaven zonder ons af te vragen of iemand dat inderdaad wel echt nodig heeft en waar dat dan eigenlijk terecht komt. 

Enter AVG en de AP en toen moesten alle organisaties ineens aan een data-detox. Dat is lastig, omdat bedrijven verwend zijn geweest met het krijgen van persoonsgegevens en nu is het een kwestie van cold turkey, eerst nadenken en dan pas doen. En dan ook nog eens kunnen laten zien dat je erover hebt nagedacht voordat je deed. 

Een uitdaging waar veel organisaties mee worstelen. Ben jij daar ook een van? Ik kan je hierbij helpen.

Hoi, ik ben Nalinie!

Welkom op de blog van EZPC (Eazy Privacy Consultancy)!

Ik ben EZPC in 2019 begonnen, omdat ik te veel ondernemers zag worstelen met de AVG/privacy. Veel is nog onduidelijk, te omvangrijk, te moeilijk en wordt ook nog eens verkeerd uitgelegd.

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen de AVG op een leuke manier te gebruiken als powertool om klanten en keiharde cash binnen te halen!

Meer over mij weten? Lees dan de “over mij” pagina of volg me op onderstaande social-media kanalen.

Ontdek nu hoe jij met de AVG aan de slag moet!

Wil jij nu eindelijk weten WAT je allemaal moet doen vanuit de AVG om die privacyboete te voorkomen?
Maar ook hoe je de AVG op een leuke én winstgevende manier kunt onderbrengen in jouw marketingstrategie?

Plan dan nu meteen in mijn agenda een gratis EZ-TALK van maximaal 30 minuten!

|| © 2020 EZPC - Privacy Consultancy || KVK 75016974 || BTW NL001948737B10 || Foto's door Iep Bergsma ||

|| Algemene voorwaarden || Privacyverklaring ||