Welkom!

Leuk dat je meer over mij wil weten. Lees gauw verder!

Denk jij ook dat de AVG en juridische zaken best saai zijn en jou alleen maar tijd en energie kosten? Krijg jij bij de woorden “AVG” of “algemene voorwaarden” al de kriebels en begin je er liever niet aan?

Ik wil jou laten zien dat het anders kan!

Maar wie ben ik dan? Dat lees je hier!

Ik ben Nalinie, de énige Privacyhero voor coaches en therapeuten en eigenaar van EZPC (Eazy Privacy Consultancy).

Want Privacy kan ook EAZY zijn!

Waarom EZPC?

Mijn reis met EZPC is begonnen in juni 2019, terwijl de wens om te ondernemen er altijd al was. Maar angst hield mij altijd tegen.

Totdat ik bij het privacyrecht eindelijk mijn passie vond.

En nog belangrijker, ik zag hoe ondernemers zoals jij aan hun lot werden overgelaten met de komst van de AVG-wetgeving. Wel dreigen met boetes maar verder geen enkele voorlichting of begeleiding hoe je zoiets dan praktisch zou moeten aanpakken, terwijl er 300 andere dingen op jouw takenlijst staan. Je kunt je al snel overweldigd voelen en als daar nou de AVG óók nog bij moet komen!

Met mijn expertise maak ik jouw ondernemersreis een stuk makkelijker!

Voordat ik kennis maakte met de AVG stond ik niet eens stil bij waar mijn gegevens allemaal terecht kwamen en wat er achter de schermen mee gebeurt.

Zonder dat wij er weet van hebben, gaan gegevens via allerlei marketingbedrijven de hele wereld over en worden doorverkocht voor gerichte advertenties.

Dit is precies waar de AVG voor is ingevoerd.

Nu ben ik veel voorzichtiger met wat ik deel en met welk bedrijf. Ook let ik beter op de cookies waar ik toestemming voor geef.

Nu heb ik meer kennis over wat bedrijven met MIJN gegevens mogen doen.

Ik ga zorgvuldiger met mijn gegevens om en kies dan ook bedrijven met wie ik samenwerk uit op basis van hoe serieus zij privacy nemen.

Jouw ideale klanten doen dat ook!

Ik help jou om jouw praktijk ook zo in de markt neer te zetten. Dat klanten op basis van vertrouwen en een veilig gevoel met volle overtuiging voor jou kiezen!

Persoonlijke benadering

Staat bij mij hoog in het vaandel. Ik spreek elke geïnteresseerde persoonlijk voordat ze bij mij klant worden. Waarom? Privacy is voor een groot deel mindset: hoe belangrijk vind ik privacy voor mijn klanten? Tijdens een gesprek kan ik aanvoelen of dat al goed zit of dat het nog extra aandacht nodig heeft.

Wil je ook ontdekken waarom privacy voor jou belangrijk is?

Boek dan gelijk een GRATIS EZ-TALK! Tijdens een gesprek van maximaal 30 minuten leren we elkaar kennen. 

 

Volg EZPC op de socials!